Låtsaslandet

USA. Ja ibland tycker jag det känns som ett låtsasland, landet där de mest osannlika saker händer. Ibland läser, ser, hör man saker som man inte ens trodde var möjligt.


Idag läste jag en artikel på DN om en man som fått hjärtinfarkt på en restaurang som varnar för sin ohälsosamma mat, har servitriser som är klädda som sjuksköterskor och serverar gratis mat till de som väger mer än 159 kg. Ja det ska då sannerligen vara landet "over there" till en sådan sak. Läs artikeln här


Jag blir inte klok på om varningarna och servitrisernas klädsel är menat att rättfärdiga att de serverar ohälsosam mat. Att det skulle rättfärdiga att de vänder sig människor som redan är svaga i sin ståndpunkt vad gäller mat. Den som väger över 159 kg har ju knappast en sund inställning till mat. & har inte alltid människan lockats en del av det som är farligt, förbjudet. Varningarna kan ju därmed ses som en lockelse för de som vill testa det som man inte borde.


Nu serverar de ju hamburgare osv, mat som finns på tusentals andra ställen i hela världen men de verkar ju fettbomba och kaloriproppa deras käk maximalt.


Jodå chefen på stället tycker det är hemskt att en man fick hjärtinfarkt där. Ja tacka f*n för det. Vore otroligt omänskligt annars. Men med sina varningar osv så antar jag att han inte anser att han är delaktig i de människors liv som sakta tar död på sig genom att inta mat som i det långa loppet inte innebär något annat än döden. Jo det är deras eget ansvar i grund och botten men för jössenamn måste man servera mat som gror igen människans kropp ända inifrån blodkärlen och ut. Värst är väl ändock att de serverar den gratis till de som väger 159 kg eller mer.


Vidrigt. Sinnesjukt.


Men som sagt, det ska ju vara det där låtsaslandet...



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0