Godmorgon vänner

06.39 står klockan på och vi har varit vakna i en halvtimme. Skulle helger innebära sovmorgon?? Nä det vet jag inget om, haha!

Igår körde vi en repris av torsdagen Elliot och jag, vi åkte till syrran och Adam när vi lämnat av de tre stora. Åt frukost och tog en promenad tillsammans. Sen hämtade vi Lova, hem och åt lunch, iväg och hämta Julia och Wilmer som slutar tidigt fredagar och får vänta länge på bussen då.

Bilen var mer brun än svart så vi passade på att "åka igenom" biltvätten innan vi åkte hem. Orkade inte dra ut alla ungar så vi satt kvar i bilen men Elliot tyckte det var lite läskigt.

Idag ska vi på kalas hos barnens syssling Alva som fyller 3 år.

I eftermiddag sen ska Fred och brorsan ut på en cykeltur. Gäller för dom att träna hårt nu så de orkar med Vätternrundan. Ska bli intressant och se vad de tar sig runt på :-) Fred cyklar för 8:onde gången i år men har inte tränat mycket sista året så kroppen är ju inte riktigt som den varit. Brorsan cyklar för första gången men har å sin sida tränat lite mer sista tiden. Spännande :-)

Hoppas ni får en fin lördag kära ni!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0