Sommarmys

Sommardagarna fortsätter att rusa förbi i en rasande fart. Inte långt kvar nu tills vardag, rutiner och ganska mycket mer måste drar igång igen. Men än njuter vi!
 
Vi hade jättehärliga dagar i stugan. Första halvan var Anna och flickorna med oss och trots att vädret då inte var så värst kul så hade vi verkligen mysigt. Andra halva mös vi vidare jag och alla 4 ungar. Mycket styr att åka iväg själv med 4 kids men väldigt mysigt också.
 
 
 
Kalasat har vi gjort med. I lördags var det full rulle här då vi firade kusifinen Adam som fyllt 2 år och Julia som fyller 14 år imorgon minsann.
 
Inatt har Lova sovit hos de stora barnens pappa tillsammans med dom. Första gången men hon känner ju honom väl och har längtat så länge efter att få följa med Julia och Wilmer dit och sova. & nu äntligen blev det av. Hon var sååå glad och hade varken nämnt mig, F eller att åka hem, hihi!
 
När vi hämtade henne så åkte hon fyrhjuling med Wilmer och givetvis ville lilleman testa med.
 
Fanns inga hjälmar till de små och Wilmer hade glömt sin hos en kompis så det fick bli lugna turer på gräsmattan men åh så kul de små tyckte att det var!
 
 
 
Visst har sommarvädret varit alldeles fantastiskt i år?! :-)
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0