Jamen så var det söndagkväll igen då!

Helgerna fullkomligen rusar iväg. Igår var vi hos brorsan och Marren och tog en fika och på eftermiddagen åkte Lova och jag och hämtade syrran och Adam. Blev en tur till affären med och Adam rattade lite bil och Lova red häst :-)
 
Adam var inte pigg, förkyld, hostig och febrig så han har varit en liten hängig skrutt här :-( Men med lite av Elliots bricanyl blev i alla fall hostan lite bättre. Hoppas han piggar på sig snabbt och att våra kids klarar sig. Känns som det varit tillräckligt med sjuka för oss, för en liten tid nu i alla fall. Inte vågar man "be" för mycket inte.
 
 
 
I eftermiddag fick det bli lite våffelfika, mums! Men ojoj så mäktigt det är för magen, man mår ju pyton av mindre så man kan inte äta så mycket som man tror sig kunna innan man börjar. Adam och Lova var väl de enda som knappt åt alls dock, Adam var ju inte särskilt matglad pga sjuka och Lova är ju fröken skeptisk till det mesta som ska förtäras ;-)
 
Hur har er helg varit?


Kommentarer
Veronica

Åh Gud så gott med våfflor! Jag har alltid önskat mig ett våffeljärn! Perfekt mellis och fika;)
Hoppas ni hade det trevligt till melodifestivalen i lördags:) Jag tyckte nog som de flesta barnen att Sean banan var bäst:) han hade mest show och kläderna var utmärkta schlager kläder!
Jag säger som pensionärerna, Det var bättre förr;)

Det var jätte mysigt att plocka med bebiskläderna och pyssla med dom lite:) Det är nåt speciellt att boa in sig och tänka att man ska bli mamma igen!

Hur kände du efter du fått din fjärde? Kände du dig nöjd och belåten och såg bara fram emot att njuta av deras utveckling nu eller kändes det jobbigt att tänka att det inte skulle bli någon Mer nyfödd bebis ?

2013-02-11 @ 09:03:59
URL: http://4livliga.blogspot.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0