Tisdag

 
 
Dusch inkl den tråkiga hårtvätten. Kolakakor. Bullar. Nu röja upp i köket. Ikväll åker jag till min kära vän Veronica för kaffe och massa prat ♥


Kommentarer
Louise

Vad duktig du har varit, ser sååå gott ut :-P
Hoppas du får en trevlig pratstund med väninnan din ikväll :-)
Kram!

2013-02-05 @ 15:26:51
URL: http://blandatmedlouise.blogg.se
Veronica

Hej du!
Tack för din fina kommentar:) Den värmde gott!
Jag får nog göra ett inlägg om alopecia och skriva lite fakta:)
För mig upptäckte jag en liten liten fläck när jag var 15-16 år och från det fram till jag var 23 tappade jag bara någon fläck här och där men kunde dölja det utan peruk men då vid 23 så tappa jag så mycket så jag behövde peruk! Jag får 6000 per år till peruker och det räcker till 3 st och jsg förbrukar i snitt 4 peruker per år.
Det sägs vara en ärftlig sjukdom men ingen vet någon i släckten som har eller har haft den!
När jag var 5-6 år börja mina naglar både på fingrarna och tårna att spricka/flisa sig och det hör också ihop med fläckarna men fläckarna visa sig inte tidigare än då vid 15-16..
Eftersom det inte är en "akut" sjukdom så forskas det inte så mycket om den så msn vet idag inte om det går att bota permanent. Det man vet är att det är en autoimmun sjukdom, hårsäckarna som stöter bort håret och att hårsäckarna går i sk viloläge. Det där med stress kunde jag se ett mönster tidigare men nu vet jag inte om jag tror på det eftersom jag varit utan "mycket" hår i över 4 år nu och använt peruken hela tiden!
Det var ett långt svar:) hoppas inte att jag trötta ut dig!
Hoppas du har en trevlig kväll med din vän!

2013-02-05 @ 20:55:19
URL: http://4livliga.blogspot.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0