Fikadejt

Elliot var nog inte helt pigg än, han hade varit småledsen på dagis när de var ute på fm (och han älskar annars att vara ute) så han hade fått sätta sig i vagnen och tvärsomnade.
 
Hämtade skapligt idag så vi hade fikadejt här hemma med Marren och barnen. Färdigfikade gick vi ut. Ute gungades det, matades kanin, grävdes grus och krattades löv :-)
 
 
Elliot körde på rätt bra ute men väl inne så kom Gnelliot fram och inget alls var till belåtenhet. Fick bli nappen och kissen på soffan en stund och igen tvärsomnade han. Så nä det står nog inte helt rätt till med den gossen än.
 
 
 
Lovastumpan är på gympan, Wilmer på fotbollsträning och Julia pluggar till prov imorgon. Jag sitter här men ska ta tag i fikabordet som fortfarande står kvar.
 
Har ni det bra vänner?


Kommentarer
Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Vad mysigt ni ser ut att ha haft det. Hoppas lillkillen sover länge imorgon bitti nu när han somnade så tidigt. Sömn är ju en bra medicin bara det.

2013-03-07 @ 20:34:15
URL: http://lottizdays.blogg.se
Louise

Ni har vår ser jag. Kratta löv hihi, känns som en evighet tills det blir något krattande för oss ;-)


Jag har mått helt okej ett par dagar nu så det känns roligt :-) Hur har du det med allt? Jobbigt för er lillkille att han fortfarande inte är riktigt kry :-(
Kramis!

2013-03-07 @ 21:19:49
URL: http://blandatmedlouise.blogg.se
Sofie

söta bilder :)

2013-03-07 @ 23:22:14
URL: http://www.highvoltage.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0