Mannerströms paprikakyckling
8 skivor marinerad tvådelad kycklingfilé
1 gul lök (skivad)
6-7 stora champinjoner (skivade)
1 vitlöksklyfta (riven)
1 tsk paprikapulver
2 msk tomatpuré
1,5 dl grädde
0,5 dl crème fraiche
Salt & peppar
Smör
Guldfågelns kycklingfond
Bryn kycklingfiléerna i smör och krydda med salt och peppar.
Ta upp kycklingfiléerna ur pannan.
Fräs löken gyllengul, tillsätt vitlök och champinjoner och stek någon minut. Tillsätt Guldfågelns kycklingfond, tomatpuré, paprikapulver, grädde och crème fraiche. Lägg tillbaka kycklingen och låt puttra i såsen ca 10 min.
Servera med t.ex. ris och grönsaker/sallad.
Mmmmmm, ser riktigt gott ut, får testa det då lusten för matlagning återkommer :-P
åh det både låter och ser gott ut!
När Valter föddes så lämnade vi Tindra och Melvin hos sin pappa och det funkade så bra då han bor i Helsingborg där även förlossningen ligger :) Och Tindra och melvin var så duktiga och förstående när jag hade mina värkar, jag hoppas vi gör samma med dom även denna gång!
Innan åkte jag upp en gång - varannan månad eller så kom dom ner, iallafall min mamma och hennes man. Men ju dummare arbetstider jag skaffade mig och barnen på aktiviteter så har det bara blivit mindre och mindre, som nu har vi inte träffats på 5 månader. Men till sommaren planerar vi att åka upp 2 gånger och i höst tänkte vi bjuda till barndop så då blir det lite träffar iallafall :) Har ni era familjer nära?
Köper man fileerna färdigmarinerade ?
Vi gör inte alls mycket idag, har en sån där halversdag idag och då är det skönast att vara hemma :-)
Vad hittar ni på ?
Kram!
Ska testa maträtten, nästa vecka då Emil är hemma. Då får han laga hihi man måste vara smart ;-)
Ja det är lätt att luften går ur en då saker inte blir som planerat men det är ju helt okej det med. Och du, tvätten, plocket och leksakerna springer nog inte iväg så njut av att vara seg och ta det lite lugnt :-)