Hur gör ni?????

Ja hur gör ni egentligen när ni nattar era små på kvällen?! Då pratar jag kids mellan 2 och 5 år typ. Äter de välling, somnar de själva, läser ni saga, ligger ni bredvid, har ni mörkt eller tänd lampa, vad har för rutiner innan själva nattningen... Ge mig detaljer! Ge mig era rutiner! 
 
Please! :-)
 
Vi måste styra om här (& det nu) och de två minsta är INTE som de två stora var när de var i den här åldern.


Kommentarer
Annapanna

Lillfisen (1 1/2 år) lägger vi vid 19.15. Läser en saga i fåtöljen (vill inte ha välling längre), lägger sen ner i spjälsängen, pussar o säger god natt. Stänger dörren (dock inte helt, rullgardin neddragen.

Storfisen (4 år) lägger vi vid 19.45. Precis samma rutiner, fast sagan läses i hennes säng :)

Lycka till med era nya rutiner, hur ni än väljer att göra! :)

Kram kram

2013-05-13 @ 22:46:33
Veronica

Jag och Magnus börja prata om det i söndags hur vi ska göra, för just nu ligger vi med Valter tills han somnar och det kan bli allt ifrån 1-1 1/2 timme!!! Vi vill kunna gå in och lägga honom och mysa en stund sen säga godnatt.. Så gör vi med dom stora oftast!
Hur gör ni just nu?

2013-05-14 @ 06:52:05
URL: http://4livliga.blogspot.se
Louise

Vi har haft så himla skönt med läggningen sedan december, så skönt och lätt att jag bara väntar på att det ska tvärvända och bli ett h-vete. Edvin äter lite kvällsfika vid halv sju ungefär och vi lägger honom oftast runt sjutiden men ibland blir det lite senare. Först myser vi i soffan med tutte, kanin och han sitter i famnen och pillar med mitt öra, då myser han på riktigt :-) Sen bär jag in honom i sitt rum och säger fina saker till honom och lägger ner honom, bäddar om, säger god natt och går ut. Han kan ligga och småprata lite för sig själv men somnar oftast inom en kvart. Rullgardin nerdragen och lampan släckt, dörren lite på glänt.

Jag tänker att det kommer bli lite jobbigare då vi byter ut spjälsängen till en vanlig säng som han kan kliva ur själv :-S Sover din minsting i vanlig säng nu ?

2013-05-14 @ 12:30:51
URL: http://blandatmedlouise.blogg.se
Louise

HIhi, hade vart väldigt snaskigt med mörka hemligheter, har inte heller sådana tyvärr :-P Känns bara utelämnande och att det finns många människor som är helt oförstående och jag har ingen lust att förklara en massa för sådana. Nu menar jag inte dej för du verkar vara en klok tjej :-)
Vad jobbigt när nattnigarna blir så kämpiga, kvällen är man ju nog trött som det är UTAN kampen :-S Jag har inga kloka råd att komma med förutom att vara konsekvent men det tvivlar jag inte på att ni är :-) Kanske ha en slags kalender där ni varje morgon hon lyckas somna utan strul får kryssa över den dagen och efter 10 lyckade nattningar och 10 kryss i kalendern får hon en liten grej som hon önskar sig eller en liten slant att spara till något fast det kanske hon är för liten för ? :-)
Kramis!

2013-05-14 @ 13:30:20
URL: http://blandatmedlouise.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0